Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z warzyw

Zapiekane pory

Składniki: 2 pory 1 kostka bulionu warzywnego ½ łyżeczki cukru kilka plasterków cienko pokrojonego boczku 2 łyżki musztardy 2 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżeczka ziół prowansalskich pieprz Sposób wykonania: Pory dokładnie oczyścić po czym pokroić na 15 cm kawałki. Następnie kostkę bulionową rozpuścić w wodzie, dodać ½ łyżki cukru i doprowadzić do wrzenia, wówczas…

Marynowane brokuły

Składniki: 1 kg brokułów 1 łyżka cukru 3 łyżeczka soli 1 szkl octu winnego 2 listki laurowe Sposób wykonania: Brokuły podzielić na różyczki, które wrzucić do osolonego wrzątku na 3 minuty. Po tym czasie je odcedzić i przełożyć do wyparzonych słoików a do wywaru z brokułów dodać ocet winny, cukier oraz listki laurowe. Doprowadzić do…

Faszerowane selery z mięsem drobiowym

Składniki: 2 selery 2 łyżki soku z cytryny 2 ząbki czosnku 20 dag mielonego mięsa drobiowego 1 szkl bulionu warzywnego 5 dag sera pleśniowego sól pieprz Sposób wykonania:             Obrane selery przekroić na połówki po czym wydrążyć z nich miąższ i skropić sokiem z cytryny. Następnie wydrążony miąższ dodać do mięsa mielonego i…

Cykoria zapiekana z orzechami

Składniki: 4 kolby cykorii 1 łyżka soku z  cytryny 2 łyżki masła 10 dag startego żółtego sera 15 dag śmietany Ząbek czosnku 2 łyżki dżemu z borówek ½ szkl łuskanych orzechów włoskich 1 łyżka posiekanej natki pietruszki Sposób wykonania: Cykorię dokładnie oczyścić, usuwając z niej głąb p czym włożyć do wrzątku z dodatkiem soku z…