Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z warzyw

Pieczona słodka cebula

Składniki: 4 słodkie cebule- najlepiej podobnych rozmiarów Sposób wykonania; Z cebuli odciąć korzenie, natomiast skórę i czubki pozostawić nie obrane. Następnie ułożyć je w naczyniu żaroodpornym, wstawić do piekarnika na środkową półkę. Piec w nagrzanym piekarniku do 175 stopni do miękkości, może to potrwać nawet 90 minut. Gdy cebula będzie miękka wyjąć ją z piekarnika.…

Młode ziemniaki z rozmarynem Damiana

Składniki: ½ kg ziemniaków 2 łyżki oliwy z oliwek 3 gałązki świeżego rozmarynu sól pieprz Sposób wykonania; Ziemniaki pokroić w plastry, które zalać osoloną wodą i gotować około 7 minut. Po tym czasie je odcedzić i odsączyć z nadmiaru wody na papierowym ręczniku. Następnie na silnie rozgrzanej oliwie wrzucić  liście rozmarynu a potem ziemniaki. Smażyć…

Pieczone papryki i cebule Celiny

Składniki: 2 zielone papryki 2 czerwone papryki ½ kg małych czerwonych ziemniaków 1 cebula ¼ szkl oliwy z oliwek sól gruboziarnista pieprz Sposób wykonania: Umytą paprykę pokroić w paski, a obrane ziemniaki w kostkę. Następnie obrać cebulę i pokroić ją w półplasterki. Wszystkie składniki wrzucić do naczynia żaroodpornego  i polać je oliwą z oliwek. Całość…

Sałatka z curry z młodych ziemniaków

Składniki: 1 kg ziemniaków 3 jajka ugotowanych na twardo dressing Madras Curry 1 łyżka posiekanej kolendry Sposób wykonania: Ziemniaki pokroić w dużą kostkę po czym ugotować  w je osolonej wodzie. Miękkie odcedzić i odstawić do ostygnięcia. W między czasie ugotować jajka na twardo po czym pokroić je w kostkę i dodać do ziemniaków. Polać całość…