Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z kalafiorem

Zapiekany kalafior Ewy

Portal  dla osób poszukujących sprawdzonych przepisów na dania z warzyw. Zapiekany kalafior Ewy. Przepis zawiera: kalafior, masło, natkę pietruszki. 
 

Składniki:

  • 1 kalafior
  • 15 dag żółtego sera
  • 2 łyżki masła
  • 2 łyżki tartej bułki
  • 1 pęczek natki pietruszki 
  • sól

Kalafior w wersji wegetariańskiej

Składniki: 2 duże kalafiory 2 średniej wielkości cebule 3-4 łyżki  oliwy z oliwek 3-4 jajka ½ szklanki posiekanej zieleniny/natka pietruszki, koperek/ sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Kalafior umyć, podzielić na różyczki i gotować około  5 minut w osolonej wodzie, nie rozgotować. Odcedzić i osączyć na sicie. Cebulę obrać drobniutko posiekać i zeszklić  na oliwie…

Zielony groszek z kalafiorem

Składniki: 1 kg strączków zielonego groszku 600 g kalafiora 2 łyżeczki soli 3-6 łyżek masła Sposób wykonania: Ze strączków wyłuskać groszek po czym go ugotować, wówczas odcedzić i przelać zimną wodą i przełożyć do gorącego rondelka. Dodać do niego roztopione masło i wstrząsnąć kilka razy aby groszek wymieszał się z masłem. W między czasie ugotować…

Kapusta włoska duszona Ewy

Składniki: główka włoskiej kapusty 2 łyżki oleju łyżka smalcu 3 łyżki sosu sojowego łyżka cukru ½ szkl. bulionu Sposób wykonania: Kapustę poszatkować po czym wrzucić do rondla z rozgrzanym smalcem i masłem. Trzymać na dużym ogniu około 4 minut, wówczas dodać cukier oraz sos sojowy. Całość dokładnie wymieszać i zalać gorącym bulionem. Gotować około 15…