Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: wędzona szynka

Szynka gotowana

Składniki: 1 cała szynka wędzona surowa włoszczyzna tymianek liść laurowy pieprz w ziarenkach ziele angielskie Sposób wykonania: Szynkę zalać wodą i odstawić na 2 godziny. W między czasie ugotować wywar z włoszczyzny oraz przypraw. Po 2 godzinach do wywarem zalać szynkę i trzymać na małym ogniu około 2, 5 godziny. Następnie odstawić szynkę w wywarze…

Zrazy zawijane z cielęciny

Składniki: 30 dkg cielęciny w plastrach 5 dkg szynki wędzonej 2 gotowane na twardo jajka 2 łyżki masła 2 łyżki soku z cytryny 2 łyżki śmietany sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Plastry cielęciny „rozbić” tłuczkiem do mięsa. Najpraktyczniej jest to zrobić w grubym woreczku foliowym. Rozbite płaty mięsa przyprawić, skropić sokiem z cytryny. Na każdym ułożyć…

Szynka w sosie

Składniki: wędzona szynka 4 plastry masło 3- 4 łyżki kawa 250 ml Sposób przyrządzenia: Rozgrzewamy patelnię i rozpuszczamy na niej masło. Wkładamy na nie pokrojoną w plasterki szynkę i smażymy z obu stron na rumiano. Talerz ogrzewamy i przekładamy na niego szynkę, na patelnię, na której wcześniej smażona była szynka należy wlać kawę, wymieszać z…

Kurczak w ziołach

Składniki: 2 piersi z kurczaka 4 listki szałwii 4 plastry wędzonej szynki sól pieprz olej do smażenia Sposób przyrządzenia: Piersi z kurczaka przekroić na pół i oprószyć solą i pieprzem. Na każdej połówce mięsa położyć listek szałwii.  Owinąć piersi plastrem szynki i spiąć całość wykałaczkami. Przygotowane mięso smażyć na rozgrzanym oleju ok. 5 minut z…