Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: w piwie

Węgorz w sosie koperkowym Konrada

Składniki: 1 kg węgorza ¾ l jasnego piwa 2 cebule 2 goździki 1 łyżka skórki z cytryny 1 kieliszek porto 3 łyżki śmietany 1 łyżka mąki 3 łyżki posiekanego koperku sól pieprz Sposób wykonania: Sprawionego węgorza pokroić na dzwonka, które oprószyć solą po czym przełożyć do rondelka i zalać je piwem. Dodać jeszcze goździki, porto,…

Kurcze w piwie z rodzynkami

Składniki: 1 kurczak 8 łyżek masła 2 cebule 0,5 szkl piwa pilzneńskiego 1 bułka 30 g rodzynek sól pieprz Sposób wykonania: Posiekaną cebulę zeszklić na rozgrzanym maśle po czym włożyć do niej kurczaka pokrojonego na porcję i delikatnie go obsmażyć. Wówczas oprószyć go solą oraz pieprzem i podlać odrobiną wody i dusić do miękkości kurczaka.…

Wieprzowina z kiszoną kapustą w piwie

Składniki: 4 plastry boczku 25 dag kiełbasy 25 dag łopatki wieprzowej 2 szkl. kapusty kiszonej 350 ml jasnego piwa 2 łyżki koncentratu pomidorowego 2 łyżeczki kminku ¼ szkl. granulowanego cukru 1 cebula sól pieprz Sposób wykonania: Plasterkami boczku wyłożyć naczynie żaroodporne. Następnie wieprzowinę pokroić w kostkę, którą wymieszać z kiełbasą pokrojoną na plasterki, kiszoną kapustą,…