Składniki:
- 1 kaczka
- 35 dkg słoniny
- 45 dkg cielęciny
- wątróbka z kaczki
- 1 jajko
- ½ szklanki czerwonego wina
- 2 cebule
- po ¼ łyżeczki mielonej papryki i gałki muszkatołowej
- ½ łyżki mąki
- 2 łyżki bułki tartej
- sól, pieprz do smaku
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 50 dkg filetów z mintaja 2 łyżki soku z cytryny 3 pomidory 2 jajka 2 łyżki posiekanej natki pietruszki sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Umyte i osuszone filety pokroić na kawałki, skropić sokiem z cytryny, przyprawić solą i pieprzem. Odpowiednio duże naczynie żaroodporne posmarować masłem i wysypać tartą bułką. Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skóry,…
Składniki: 50 dkg filetów z łososia 2 cebule 8 ugotowanych ziemniaków 3 łyżki masła 1 łyżeczka posiekanego koperku 3 jajka 2/3 szklanki mleka sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać odrobinę masła, zeszklić na nim cebulę. Ziemniaki pokroić w plastry. Umytego i osuszonego łososia pokroić w grubą kostkę lub poprzeczne…
Składniki: 1 kg filetów łososia ze skórą 2 jajka masło i olej tarta bułka sól, biały pieprz Sposób przyrządzenia: Umytą i osuszoną rybę podzielić na porcje, przyprawić, odstawić na 30 minut. Jajka zmiksować z odrobiną soli i pieprzy. Wcześniej przygotowane porcje ryby moczyć w jajku, obtoczyć w tartej bułce. Smażyć po 2, 3 minuty z…