Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: potrawka

Potrawka z zająca w sosie

Składniki: 400 g mięsa zająca 50 g boczku 1 cebula 1 seler naciowy 1 marchewka 1 pomidor 2 łyżki oliwy z oliwek sól pieprz ½ łyżeczki suszonego  tymianku 100 ml wytrawnego białego wina 125 ml bulionu Sposób wykonania: Na rozgrzanej oliwie przesmażyć boczek po czym dodać zająca pokrojonego w kostkę. Gdy mięso się zazłoci dodać…

Potrawka z kapusty i grzybów

Składniki: 1 główka białej kapusty /około 1 kg / 1 duża cebula 4 jajka 5 dkg suszonych grzybów 5 łyżek masła 1 duża czerstwa bułka 7 łyżek tartej bułki sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Główkę kapusty ugotować we wrzącej osolonej wodzie. Grzyby opłukać ugotować i odcedzić. Cebulę obrać i posiekać zrumienić na tłuszczu. Bułkę…

Potrawka z porów i kiełbasy

Składniki: ½ szkl. oleju 3 pory ½ kg dowolnej kiełbasy puszka fasolki szparagowej 2 łyżki ketchupu sól pieprz Sposób wykonania: Pory pokroić w plasterki a kiełbasę w półplasterki. Następnie na rozgrzanym oleju poddusić pory. Gdy będą prawie miękkie dodać kiełbasę a potem wrzucić odsączoną z zalewy fasolkę. Całość dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku ketchupem, solą…

Potrawka meksykańska

Składniki: 2 średnie kiełbasy 1 cebula 5 pieczarek puszka kukurydzy puszka fasoli 3 łyżki koncentratu pomidorowego cukier olej do smażenia ostra i słodka papryka w proszku Kamis Przygotowanie:Kiełbasę pokroić w grubsze plastry i podsmażyć, aż się zrumieni. Pieczarki pokroić w plasterki, cebulę w kostkę .Pieczarki i cebulę dodać do kiełbasy i dusić  do miękkości. Potrawkę…

Orientalna potrawka z kurczaka

Składniki • 2 piersi z kurczaka • 20 dag pieczarek • pomidor • cebula • 0,5 puszki kukurydzy • świeża papryka • łyżeczka miodu • łyżeczka ostrej musztardy • szczypta cynamonu • natka pietruszki • masło • śmietana 18% • pieprz • sól Etapy przygotowania Kurczaka kroimy w kosteczkę, z musztardy, miodu i cynamonu robimy…