Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: podgrzybki

Kulebiak z łososiem i podgrzybkami

Ciasto: 1i ¾ szklanki maki ok.1/2 szklanki mleka 30 g drożdży świeżych lub 1i1/2 łyżeczki instant 50 g tłuszczu 1 jajo Nadzienie: 60 dkg smażonego łososia 10 dkg podgrzybków 3 ugotowane na twardo jajka 1 łyżka masła 1 cebula 10 dkg ugotowanego na sypko ryżu 1 łyżka soku cytrynowego posiekany koperek Sposób przyrządzenia: Wyrabiamy ciasto:…

Cielęcina duszona z podgrzybkami

Składniki: 50 dkg cielęciny bez kości 30 dkg świeżych podgrzybków lub pieczarek 1 cebula 4 łyżki masła 1 szklanka śmietany sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Mięso umyć pokroić w paski. Cebulę obrać, pokroić w pół plastry. Grzyby oczyścić, odciąć trzony, kapelusze pokroić w paski. W rondlu rozgrzać masło, obrumienić na nim mięso, dodać cebulkę, przez minutę…

Podgrzybki po myśliwsku

Składniki: 1 kg podgrzybków lub borowików 10 dkg słoniny wędzonej lub boczku 3 cebule 2 łyżki oleju 5 jagód jałowca sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Grzyby oczyścić, pokroić w grube plastry. Słoninę lub boczek pokroić w kostkę. Cebulę obrać, pokroić w pół plasterki. W rondlu rozgrzać olej, dodać słoninę lub boczek, przyrumienić, dodać cebulę, zeszklić. Do…

Podgrzybki zapiekane

Składniki: 50 dkg podgrzybków 1 szklanka śmietany 3 łyżki tartego żółtego sera 2 jajka natka pietruszki 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 łyżka masła 1 łyżka oleju sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Grzyby oczyścić, odciąć trzony, kapelusze pokroić w grube plastry. Cebulę i czosnek obrać, pokroić w kostkę. Natkę pietruszki posiekać. Na patelni rozgrzać olej i…