Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: obiadowe

Amerykańska zupa z dorsza

Składniki: 1 kg filetów ze skórą z dorsza 2 rozgniecione ząbki czosnku 2 łyżki oleju 80 dkg pokrojonych w grubą kostkę ziemniaków 10 dkg piure pomidorowego 2 łyżki posiekanej naci pietruszki sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: W rondlu rozgrzać olej, dodać czosnek, chwilę smażyć uważając aby czosnek się nie przyrumienił. Do rondla wlać około…

Orientalna, pikantna zupa z makreli

Składniki: 1 kg pokrojonych w grubą kostkę filetów z makreli ¼ szklanki soku z cytryny 2 posiekane ząbki czosku 2 łyżeczki tartego imbiru 1 szklanka mleczka kokosowego szczypta mielonej kolendry szczypta mielonego kminku 1 łyżeczka brązowego cukru 1 łyżeczka mielonego pieprzu szczypta kurkumy 3 łyżki oleju 1 pokrojona w kostkę cebula 1 duży, pokrojony w…

Grecka zupa rybna

Składniki: 1 kg dorsza lub innej ryby o zwartych mięśniach 4 ziemniaki pokrojone w grubą kostkę 3 marchewki pokrojone w plastry 1 młoda cukinia, obrana, pokrojona w plastry 1 łodyga selera naciowego pokrojonego w plastry 3 łyżki posiekanej natki pietruszki sól, pieprz do smaku sok z cytryny Sposób przyrządzenia: Rybę sprawić, wyfiletować. Głowę ryby umyć,…

Włoska zupa rybna

Składniki: 50 dkg filetów ryb słodkowodnych ze skórą ½ szklanki posiekanej cebuli ½ szklanki posiekanych łodyg selera naciowego 4 posiekane ząbki czosnku ½ szklanka oliwy 2 łyżki posiekanej natki pietruszki 1 szklanka białego, wytrawnego wina 2 puszki posiekanych pomidorów 3 szklanki wody sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: W rondlu rozgrzać oliwę, dodać czosnek, cebulę…

Rybacka pikantna zupa z łososia

Składniki: 1 kg filetów z łososia ze skórą ½ szklanki oliwy 3 duże, pokrojone w grubą kostkę ziemniaki 2 pokrojone w półplasterek cebule 4 pokrojone w cienkie plastry marchewki 2 pokrojone w plastry łodygi selera naciowego sól, pieprz, mielone chili Sposób wykonania: W garnku o grubym dnie rozgrzać oliwę, dodać cebulę i czosnek, smażyć mieszając…