Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: obiadowe

Wątróbka dla smakosza z pomidorami

Składniki: 35 dkg wątróbki drobiowej 3 ząbki czosnku 2 cebule 2-3 łyżki oleju łyżka masła sól, pieprz do smaku ½ kg pomidorów ½ pęczka  posiekanej zielonej natki pietruszki Sposób przyrządzenia: Wątróbkę oczyścić, opłukać, osuszyć, pokroić w paski. Cebulę i czosnek obrać, drobniutko posiekać. Olej i masło rozgrzać na patelni, zeszklić cebulę, dodać wątróbkę, smażyć  kilka…

Filet z kurczaka duszony z dodatkiem imbiru

Składniki: 3 filety z kurczaka 2 łyżki pokrojonego drobno imbiru ½ cebuli pokrojonej w grube plastry ½ zielonej papryki pokrojonej jak cebula sól, pieprz Marynata: 1 łyżka wina ryżowego 1 łyżka sosu sojowego 1 łyżka mąki kukurydzianej kilka kropli oleju sezamowego szczypta mielonego pieprzu Sos: 2 łyżki sosu sojowego 2 łyżki sake 1 łyżeczka brązowego…

Tajska zupa z owocami morza

Składniki: 1 kg tłustych ryb morskich pokrojonych na dzwonka 2 pokrojone w paseczki kalmary 25 dkg oczyszczonych, średnich krewetek 3 szklanki wody 2 kawałki trawy cytrynowej (po około 10 cm) 3 rozgniecione ząbki czosnku 3 pokrojone na ćwiartki pomidory 2 łyżeczki soli morskiej sok z cytryny 2 oczyszczone papryczki chili kilka listków naci kolendry Sposób…

Zawiesista zupa morska

Składniki: ½ kg filetów ze skórą z dorsza, łososia, turbota itp. 50 dkg mieszanki owoców morza 2 pokrojone w plasterki marchewki 1 pokrojona w kostkę cebula 2 pokrojone ząbki czosnku 5 dkg mąki ½ szklanki oliwy ½ szklanki białego wytrawnego wina 3 łyżeczki posiekanej natki pietruszki 2 pokrojone łodygi selera naciowego 2/3 szklanki piure ziemniaczanego…