Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Filet z kurczaka duszony z dodatkiem imbiru

Składniki:

  • 3 filety z kurczaka
  • 2 łyżki pokrojonego drobno imbiru
  • ½ cebuli pokrojonej w grube plastry
  • ½ zielonej papryki pokrojonej jak cebula
  • sól, pieprz

Marynata:

  • 1 łyżka wina ryżowego
  • 1 łyżka sosu sojowego
  • 1 łyżka mąki kukurydzianej
  • kilka kropli oleju sezamowego
  • szczypta mielonego pieprzu

Sos:

  • 2 łyżki sosu sojowego
  • 2 łyżki sake
  • 1 łyżeczka brązowego cukru
  • szczypta pieprzu


Sposób przyrządzenia:

Filety umyć, osuszyć, pokroić w plastry o grubości 5 – 8 mm. W miseczce wymieszać składniki marynaty z mięsem, odstawić na 30 minut. W woku rozgrzać łyżkę oleju, dodać cebulę smażyć aż stanie się szklista, dodać paprykę, smażyć aż będzie miękka, przyprawić, łyżką cedzakową wyłożyć na talerz. Do woka dolać oleju i porcjami smażyć plastry kurczaka aż ładnie się przyrumienią, wyjąć na ręcznik papierowy aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu. Wok umyć, rozgrzać, wlać łyżkę czystego oleju dodać imbir i po chwili dodać kurczaka, cebulkę z papryką i składniki sosu, podgrzewać mieszając przez 3 minuty i podawać.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *