Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: mortadela

Gulasz z mortadeli na boczku

Składniki: 150 g chudego wędzonego boczku margaryna 3 cebule 500 g mortadeli 1 puszka pomidorów 1łyzeczka bulionu 1 mała puszka kukurydzy zagęstnik do sosów sól pieprz mielona papryka bazylia 100 g śmietany 20% Sposób wykonania: Pokrojony boczek podsmażyć na margarynie po czym dodać posiekaną cebulę. W między czasie mortadelę pokroić w kostkę, paprykę w słupki…

Mortadela w cieście

Składniki: mleko 1/2 l jajka 3 szt mąka 1/2 kg sól 1 szczypta mortadela 500 dag oliwa 2 szkl do smażenia Sposób wykonania: Mleko miksujemy z jajkiem, dodajemy sól i mąkę. Taczamy mortadelę w cieście. Następnie smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor. Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez Monika Struk…

Tortelini z wieprzowiną, szynką i mortadelą

Składniki: 1 porcja ciasta makaronowego 30 g masła 125 g posiekanej wieprzowiny 125 g mortadeli 100 g szynki 1 jajko 250g startego parmezanu szczypta gałki muszkatołowej sól pieprz 1, 75 l bulionu wołowego Sposób wykonania:Ciasto na makaron wstawić do lodówki na 1 godzinę.W między czasie na rozgrzane masło wrzucić grubo pokrojoną wieprzowinę trzymać na ogniu…

Mortadela z patelni

Składniki: 4 jajka 600g mortadeli 400 g tartej bułki 500 ml oleju 2 cytryny Sposób wykonania: Mortadele pokroić na plastry, które moczyć w roztrzepanym jajku a potem obtoczyć w bułce tartej. Smażyć mortadele na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Przed podaniem skropić sokiem z  cytryny.