Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Włochy

Bucatini z pomidorami i boczkiem

Składniki: 2 łyżki oliwy 150 g boczku 1 cebula ½ łyżeczki sproszkowanej papryki 500 ml białego wytrawnego wina 500 g pomidorów 2 łyżki gruboziarnistej soli 450 g bucatini 4 łyżki startego sera pecorino sól pieprz Sposób wykonania:Na rozgrzanej oliwie przesmażyć boczek pokrojony w kostkę po czym dodać posiekaną cebulę i paprykę.Całość wymieszać i smażyć jeszcze…

Tagliatelle z farszem z szynki i groszku

Składniki: 2 łyżki gruboziarnistej soli 300g zielonego groszku 60 g masła 1 posiekana cebula 150 g szynki 500g tagliatelle sól pieprz 4 łyżki startego parmezanu Sposób wykonania:Groszek zalać 3 litrami osolonego wrzątku  i gotować kilka minut po czym odcedzić i odstawić na bok.Następnie na rozgrzane masło wrzucić posiekaną cebulę i szynkę, trzymać na ogniu ok.…

Tortelini z wieprzowiną, szynką i mortadelą

Składniki: 1 porcja ciasta makaronowego 30 g masła 125 g posiekanej wieprzowiny 125 g mortadeli 100 g szynki 1 jajko 250g startego parmezanu szczypta gałki muszkatołowej sól pieprz 1, 75 l bulionu wołowego Sposób wykonania:Ciasto na makaron wstawić do lodówki na 1 godzinę.W między czasie na rozgrzane masło wrzucić grubo pokrojoną wieprzowinę trzymać na ogniu…

Polenta z pieczarkami

Składniki: 1 kg pieczarek 2 ząbki czosnku 6 łyżek oliwy 2 łyżki tymianku 500 ml oleju 6 prostokątów zimnej polenty sól pieprz Sposób wykonania:Na rozgrzaną oliwę wrzucić posiekany czosnek i zeszklić go, wówczas dodać posiekane ogonki grzybów, trzymać na ogniu ok. 5 minut i wrzucić pokrojone  kapelusze.Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz…