
Składniki:
- 4 porcje filetów z mintaja
- jajko
- 4 łyżki mąki
- sól
- pieprz
- 40 g tłuszczu do smażenia
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 2 filety mintaja fasolka szparagowa przyprawa do ryb brokuł marchew 2 łyżeczki masła 2 łyżeczki mąki ¾ szkl. mleka 10 dag żółtego sera sól pieprz Sposób wykonania: Fasolkę, marchew i brokuł, obrać, pokroić na mniejsze kawałki po czym ugotować w osolonej wodzie. W między czasie filety pokroić na mniejsze kawałki i oprószyć solą oraz…
Składniki: 75 dag filetów mintaja 2 łyżki soku z cytryny 2 żółte papryki 2 czerwone papryki 2 cebula 3 łyżki oliwy z oliwek sól pieprz mielona papryka 2 łyżki posiekanej natki pietruszki Sposób wykonania: Filety pokroić na mniejsze kawałki, które skropić sokiem z cytryny i odstawić na 10 minut. W między czasie cebulę pokroić w…