Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: mintaj

Szaszłyczki z mintaja

  Składniki: 40 dag filetów z mintaja 2 cebule 20 dag pieczarek (najlepiej małe) 1 czerwona lub żółta papryka 1 mała cukinia przyprawa po grila  Wykonanie: Filety pokroić na nieduże kawałki. Pieczarki obmyć i obrać. Paprykę oczyścić z nasionek i pokroić w dużą kostkę. Cebulę obrać i pokroić na talarki cukinie umyć i pokroić na…

Szaszłyki z filetów mintaja i cukinii w porzeczkowej glazurze

Składniki: 4 filety z mintaja 1 cukinia 10 dag czerwonych porzeczek 1 pęczek dymki 4 łyżki oliwy 3 łyżki półwytrawnego sherry 2łyżki cukru 1 łyżeczka startej skórki z cytryny sól pieprz Sposób wykonania: Porzeczki wsypać do rondla, rozgnieć po czym posypać cukrem, wówczas podlać je jeszcze odrobiną wody i dodać skórkę cytrynową. Nie przerywając mieszania…

Mintaj pod kołderką

Składniki: 1/2 kg filetów z mintaja (pangi, tilapii) 1 cebula sok z połowy cytryny szklanka gęstej śmietany łyżka startego, żółtego sera zioła prowansalskie garść posiekanej zieleniny mielona papryka sól pieprz Sposób przyrządzenia: Rybę natrzeć sokiem z cytryny, solą i ziołami prowansalskimi. Odstawić na 1/2 godziny. Włożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem i wstawić do piekarnika…

Mintaj duszony w papryce

Składniki: 1 kg. filetów z mintaja (pangi, tilapii..) 2 czerwone papryki pieprz cukier sól 3 łyżki oleju 50 dag. cebuli 3 łyżki koncentratu pomidorowego Sposób przyrządzenia: Paprykę pokroić w paseczki, a cebulę w kosteczkę. W rondlu ułożyć warstwami: paprykę, cebulę i rybę. Każdą warstwę posolić, dodać trochę oleju, i dusić ok. 20 minut. Po wierzchu…

Rybka marynowana

Składniki: 1kg ryby mintaj lub inna papryka marynowana ( 1 słoiczek) ogórki marynowane ( 1 słoiczek) 1 duża cebula koncentrat pomidorowy ocet olej przyprawy ( sól, pieprz) Sposób przyrządzenia: Rybę pokroić kawałki obtoczył w jajku, a następnie w bułce tartej ogórek, paprykę i cebule pokrojoną w paski Do miski włożyć rybe, na rybe ogórek ,cebule…