Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: kości

Zupa kaszubska Ilony

Składniki: 25 dag kości 25 dag włoszczyzny 30 dag białej kapusty 5 dag cebuli szczypta kminku 2 szkl. śmietany 3 dag mąki 30 dag pomidorów sól Sposób wykonania: Z kości oraz włoszczyzny ugotować wywar. W między czasie kapustę poszatkować, dodać do niej posiekaną cebulę i kminek po czym zalać je małą ilością wody i ugotować.…

Kapuśniak ze słodkiej kapusty

Składniki: 50 dag kości porcja włoszczyzny 40 dag słodkiej kapusty 1 cebula 1 łyżka margaryny 1 łyżeczka mąki sól cukier Sposób wykonania:  Z kości i włoszczyzny ugotować wywar. W między czasie kapustę poszatkować cebulę pokroić a plasterki, wówczas zalać je niewielką ilością wody i ugotować. Wywar odcedzić po czym zalać nim miękką kapustę. Doprawić do…

Barszcz chrzanowy

Składniki: • 50 dag kości • 25 dag włoszczyzny • 5 jaj • 5 łyżek utartego chrzanu • 25 dag wędzonki • 4 ząbki czosnku • łyżka mąki pszennej • szklanka śmietany • listek laurowy • sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Sporządzić wywar z kości i warzyw. Do przecedzonego wywaru dodać starty chrzan, czosnek (roztarty z…

Zupa cytrynowa

Składniki: • 30 dag kości • 25 dag ryżu • 1 l śmietany • 1,5 cytryny • 2 jaja Sposób przyrządzenia: Ugotować rosół z kości cielęcych lub wołowych. Ryż odparzyć, a następnie ugotować tak, aby się rozkleił zupełnie. Rozbić go dobrą śmietaną. Na 4 osoby wziąć sok z jednej cytryny dużej, rozprowadzić rosołem i podgrzać…