Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: kości

Zupa z czerwonej fasoli Oli

Zbiór najlepszych przepisów na zupy. Musisz je wypróbować. Dziś przepis na pyszną zupę z czerwoną fasola w roli głównej. Pozostałe składniki zupy: boczek, kości oraz włoszczyzna z których został przygotowany wywar oraz przyprawy. 
 
Składniki:
  •  30 dag  czerwonej fasoli
  •  20 dag kości
  •  30 dag boczku
  •  20 dag włoszczyzny
  •  5 dag cebuli
  •  3 dag tłuszczu
  •  2 ¼ l wody
  •  2 dag mąki
  •  1 ząbek czosnku
  •  majeranek
  •  sól

Kwasówka z kaszą i grzybami

Składniki: 25 dag kości z mięsem porcja włoszczyzny 10 dag kaszy krakowskiej kilka suszonych grzybów 1 szkl. soku z kiszonej kapusty 2 łyżki smalcu 2 łyżki mąki pszennej sól pieprz Sposób wykonania: Kaszę zalać wodą i ugotować, aż stanie się kleista, wówczas zdjąć z ognia i odstawić pod przykryciem żeby zgęstniała. Następnie pokroić ja na…

Parzybroda na kościach wieprzowych

Składniki: główka białej kapusty 50 dag kości wieprzowych porcja włoszczyzny liść laurowy ziele angielskie kilka ziemniaków maggi sól pieprz Sposób wykonania: Warzywa oraz kości wieprzowe zalać wodą i ugotować wywar. Następnie dodać do niego ziemniaki pokrojone w kostkę oraz poszatkowaną kapustę. Trzymać na ogniu do miękkości jarzyn. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.