Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zupa z czerwonej fasoli Oli

Zbiór najlepszych przepisów na zupy. Musisz je wypróbować. Dziś przepis na pyszną zupę z czerwoną fasola w roli głównej. Pozostałe składniki zupy: boczek, kości oraz włoszczyzna z których został przygotowany wywar oraz przyprawy. 
 
Składniki:
  •  30 dag  czerwonej fasoli
  •  20 dag kości
  •  30 dag boczku
  •  20 dag włoszczyzny
  •  5 dag cebuli
  •  3 dag tłuszczu
  •  2 ¼ l wody
  •  2 dag mąki
  •  1 ząbek czosnku
  •  majeranek
  •  sól

Sposób wykonania:

  1. Fasolę przełożyć do miski lub garnka i zalać wodą.
    Odstawić na całą noc.
    Następnego dnia ugotować ją w tej samej wodzie w której się moczyła.
    W między czasie do drugiego garnka przełożyć kości, obraną włoszczyznę oraz boczek.
    Zalać wodą i ugotować wywar.
    Przełożyć do niego ugotowaną fasolę. 
    Następnie posiekaną cebule przesmażyć na rozgrzanym tłuszczu.
    Oprószyć ją mąką po czym rozprowadzić ją wodą.
    Dokładnie wymieszać, aby nie było grudek z mąki i przelać do zupy.
    Całość doprowadzić do wrzenia.  
    Na koniec doprawić do smaku solą, majerankiem oraz czosnkiem przeciśniętym przez praskę.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *