Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: filety z halibuta

Halibut przykryty serem

Składniki: • 750 g filetów z halibuta • tarta bułka • ½ szkl. mleka • 20 g ostrego sera • sól • tłuszcz • 20 g masła Sposób wykonania: Filety pokroić na porcję, które oprószyć solą po czym zanurzyć w mleku i obtoczyć w bułce tartej. Następnie usmażyć na rozgrzanym tłuszczu, wówczas przełożyć halibuta do…

Wstążki z halibutem i cukinią

Składniki: 4 cukinie 500 g halibuta 4 łyżeczki soku z cytryny 400 g wstążek 4 łyżki masła 1 ząbek czosnku 200 g śmietany pieprz tymianek sól Sposób wykonania: Cukinie pokroić w cienkie paski po czym blanszować ok. 1 min w osolonej ciepłej wodzie. Następnie ugotować wstążki wg. przepisu na opakowaniu. W między czasie filety opłukać…

Halibut z kokosem i imbirem

Składniki: 80 dag. halibuta/4 kawałki/ 10 dag. wiórków kokosowych ząbek czosnku 2 limonki 1 papryka chilli 1 łyżeczka mielonego kminku 1 łyżeczka brązowego cukru 4 plasterki masła kawałek imbiru kolendra do przybrania Sposób przyrządzenia: Rybę posolić. Wycisnąć sok z limonek. Chilli i czosnek drobno posiekać. Imbir zetrzeć na tarce. Zmieszać wiórki kokosowe z cukrem, kminkiem,…

Halibut pieczony z oliwkowym dressingiem

Składniki: 50 – 70 dkg steków wykrojonych z halibuta 2 łyżki oliwy sól, pieprz Dressing: ½ szklanki pokrojonych na połowę czarnych oliwek ½ szklanki pokrojonych na połowę zielonych oliwek 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 1 łyżeczka czerwonego octu winnego 1 drobno posiekany ząbek czosnku 1 łyżka oliwy 1 łyżeczka soku z cytryny Sposób przyrządzenia: Wszystkie…