Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: danie

Piekielne żeberka

 

Składniki:

 

  • 2 kg żeberek wieprzowych
  • oliwa

Marynata:

  • łyżeczka ostrej mielonej papryki
  • łyżeczka słodkiej mielonej papryki
  • 3 łyżki miodu płynnego
  • łyżeczka pieprzu cayenne
  • łyżeczka soli
  • łyżeczka mielonego czarnego pieprzu
  • 2 łyżeczki mielonego kminku
  • 3 łyżki oliwy
  • 4 ząbki czosnku przeciśniętego przez praskę
  • 2 łyżki sosu sojowego
  • ½ szklanki piwa

Pieczona szynka cielęca

Składniki: 1 kg  cielęciny 5 kwaśnych  jabłek 1 ½  łyżki cukru płaska łyżeczka  cynamonu 3 łyżki śmietany 8 dkg masła 1 ½ szklanki jabłkowego wina 2 małe cebule sól, biały pieprz  do smaku Sposób wykonania: Cielęcinę umyć, osuszyć na papierowym ręczniku, natrzeć solą, oprószyć pieprzem i przysmażyć  delikatnie na maśle, przełożyć do brytfanki. Na pozostałym…

Pierś z kurczaka z krewetkami

Składniki: 2 całe piersi z kurczaka 15 dkg krewetek/mrożone/ 1 cytryna sól, biały pieprz do smaku 1 łyżka masła olej 4 gałązki natki pietruszki Sposób wykonania: Piersi z kurczaka  umyć, osuszyć, obciąć kości, lekko rozbić  tłuczkiem, na jednakową grubość, oprószyć solą i pieprzem. Obsmażyć  kurczaka na złoty kolor. Mrożone krewetki zblanszować. Na patelni ułożyć  krewetki,…

Pieczony boczek z morelami

Składniki: 2 kg surowego chudego boczku bez kości 6 ząbków czosnku 20 dkg suszonych moreli 4 cienkie pory/ białe części/ sól, pieprz do smaku Sposób wykonania: Por obrać, posiekać na kawałki, czosnek  posiekać. Morele namoczyć w  zimnej wodzie na 30 minut. Boczek  opłukać, zalać  wrzątkiem, gotować około 20 minut. Przełożyć  do brytfanki, naciąć skórę, oprószyć…