Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: Brie

Ser Coulommiers A.O.C.

Pochodzenie: Ile-de-France Rodzina serów: Sery miękkie Rodzaj mleka: mleko krowie Smak: wewnętrzna niedojrzała część ma kwaskowatośc świeżego sera, otoczona jest bladożółtym, rozpływającym się w ustach miąższem o słodkim smaku Zawartość tłuszczu: minimum 40% Pora roku: koniec lata (fermier), cały rok (pasteryzowany) Opis: Coulommiers należy do rodziny serów brie. Produkowany w kształcie małego, aczkolwiek grubego tortu.…

Ser Brie de Melun A.O.C.

Pochodzenie: Ile-de-France Rodzina serów: Sery miękkie Rodzaj mleka: mleko krowie Smak: słodki i owocowy w smaku, ostrzejszy i bardziej słony niż brie de meaux Zawartość tłuszczu: 45% Pora roku: lato, jesień, zima Opis: Ser ten znany jest jako "młodszy brat" brie de meaux. Produkowany w miejscowości Melun w okolicach Paryża. W smaku jest bardziej wyrazisty…

Ser Brie de Meaux A.O.C.

Pochodzenie: Ile-de-France Rodzina serów: Sery miękkie Rodzaj mleka: mleko krowie Smak: orzechowo-ziołowy w smaku, lekko kwaskowaty Zawartość tłuszczu: 45% Pora roku: lato, jesień, zima Opis: Ser tradycyjny, farmerski z porostem białej pleśni. Ser ten jest bardzo ceniony wśród serów miękkich z porostem białej pleśni. Pierwsze wzmianki o nim pochodzą z 774 roku n.e., kiedy zachwycał…

Naleśniki z grzybami i serem brie

Składniki: Nadzienie: 50 dkg grzybów (mogą być pieczarki) 125 g sera brie 1 duża cebula 1 łyżka masła 125 g śmietany płaska łyżka mąki sól, pieprz Ciasto: 1 1/2 szklanki mleka 1/2 szklanki wody 1 jajko 1 1/2 szklanki mąki 2 łyżki oliwy masło do smażenia sól Przygotowanie: Wszystkie składniki ciasta dokładnie wymieszać, najlepiej mikserem.…