Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pikantna karkówka z grilla

Składniki:

  • kilogram chudej karkówki
  • sól
  • pieprz
  • 2 ząbki czosnku
  • 1/4 szklanki oliwy
  • 2 łyżeczki mielonej kolendry
  • łyżeczka mielonej białej gorczycy
  • sos tabasco
  • łyżka przecieru pomidorowego
  • 2 czerwone papryki
  • zielona papryka
  • żółta papryka
  • 4 młode cebule
  • świeże oregano

    Sposób wykonania:

    1. Mięso opłucz, osusz papierowym ręcznikiem, pokrój w poprzek włókien na cienkie plastry, oprósz z obu stron sola i pieprzem. Czosnek obierz, przepuść przez praskę. Oliwę wymieszaj z kolendrą i gorczycą, dodaj 5 kropel tabasco, czosnek i przecier pomidorowy, dokładnie wymieszaj. Marynatą polej karkówkę, odstaw do lodówki na 30 min. Papryki umyj, przekrój na pół, usuń pestki, pokrój na nieduże kawałki. Cebule oczyść, pokrój na kawałki. Mięso osącz z marynaty, ułóż na rozgrzanym ruszcie, piecz 30 min, stale obracając i skrapiając pozostałą marynatą. 10 min przed końcem grillowania na ruszcie ułóż paprykę i cebulę. Upieczone mięso oraz warzywa ułóż na półmisku, posyp świeżym oregano.

      Przepis nadesłano na konkurs Letnie Grillowanie przez Katarzynę Wronowską

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *