Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Piersi z kurcząt w chrupiącej makowej panierce

Składniki:

  • Piersi z kurczaka – 0,8 kg
  • Sałatka Śródziemnomorska Bonduelle – 300 g
  • Kalafior romanesco – 200 g
  • Ziemniaczki drobne – 250 g
  • Pistacje – 50 g
  • Ser Mozarella – 80 g
  • Mak – 150 g
  • Maliny – 150 g
  • Miód – 100 g
  • Marchewka paryska – 250 g
  • Pomarańcze – 350 g
  • Masło – 100 g
  • Ocet balsamiczny (zredukowany)
  • Białko kurze – 50 g
  • Sól, pieprz biały
  • Likier pomarańczowy – 25 ml
  • Zioła do dekoracji

Sposób przyrządzenia:
Piersi z kurcząt lekko zmrozić, pokroić na maszynie w cienkie plastry i nafaszerować Sałatką Śródziemnomorską wymieszaną z prażonymi pistacjami i serem Mozarellą doprawiając do smaku solą i białym pieprzem. Całość zawinąć w roladę, obtoczyć panierką z białka i maku. Piec w folii Alu przez 20 minut w temperaturze 160°C. Z malin sporządzić sos gotując je w małej ilości wody z dodatkiem miodu. Następnie maliny przetrzeć i zredukować do odpowiedniej konsystencji. Marchewkę zblanszować, glazurować na sklarowanym maśle, miodzie, dodać sok i skórkę ze świeżych pomarańczy oraz likier pomarańczowy, a następnie zredukować do konsystencji sosu. Roladkę ułożyć na talerzu ze wszystkimi dodatkami w fantazyjny sposób i udekorować świeżymi ziołami.
Marek Furczyk

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *