Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Piersi z kurczaka w paprykowo- pomidorowej panierce

Składniki

 

  • 2 piersi z kurczaka
  • świeża czerwona papryka
  • 2 łyżki suszonych pomidorów
  • ząbek czosnku
  • łyżka koperku
  • łyżeczka suszonej bazylii
  • łyżeczka suszonej słodkiej papryki
  • 1 jajko
  • pomidor
  • szklanka kaszy kus kus
  • żółty ser
  • sol, pieprz
     

Etapy przygotowania
Piersi oczyszczamy, lekko nacinamy tworząc otwór w który wkładamy żółty ser. Całość przyprawiamy sola, pieprzem i bazylią. Kasze kuskus zalewamy bulionem ( płyn powinien być troszkę ponad poziom kaszy) i przykrywamy. Paprykę, pomidory i czosnek blenderujemy, łączymy z jajkiem i koprem, ew doprawiamy do smaku. Gotowa kasze „traktujemy” widelcem i dolewamy do niej „papke” pomidorowo-paprykowa. Mieszamy dokładnie i wkładamy do lodówki na ok 30 minut – w tym czasie masa „stwardnieje, kasza nasiąknie dodatkowa smakami. Po tym czasie blaszkę wykładamy folia, miejsca gdzie będą piersi dodatkowo posmarowałam oliwą z oliwek – na to kładziemy uformowany w kształt piersi „płat ciasta” ,na niego kładziemy pierś i oblepiamy reszta ciasta. Całość wkładamy do piekarnika na ok 45 minut ,temp 180-200 stopni.
 
„Panierka” z wierzchu  robi sie chrupka . Można podawać z sałatka jarzynowa itp.

 

Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez Goplana

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *