Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Piersi z kurczaka nadziewane serem

Przepis na 4 duze porcje
Skład:

  • 4 piersi z kurczaka
  • 4 plastry sera zoltego (dosc tlustego np. morski,cheddar , zolty mozzarella)
  • sol , pieprz , przyprawa oregano(bardzo dobra do drobiu)
  • 1 szkl. bulki tartej
  • 2 jajka
  • 1/2 szkl. maki
  • olej do smazenia

Sposob przyrzadzenia:
Piersi oczyscic, osuszyc, od strony, ktora jest ta „grubsza” wbijajac noz (cienki i dosc dlugi) zrobic nalezy kieszen (nie przebijajac struktury miesa przez cala dlugosc piersi ), obsypac sola , pieprzem (mozesz zastapic pieprzem ziolowym) i oregano (niezbyt duzo) pozostawic na ok. 30 min . W miedzyczasie mozesz przygotowac dodatki – surowki itp . Wlozyc ser (dziurka przez ktora sie napycha ser musi byc jak najmniejsza – wtedy podczas smazenia ser nam nie „ucieknie”), nastepnie obtoczyc w mace, jajku i bulce tartej i smazyc ok 4 min na kazdej stronie (nie moze sie za szybko smazyc ze wzgledu na szybkie przypalanie) . Trzeba uwazac by potrawy nie przypalic jesli sie zobaczy wyplywajacy ser to oznacza ze mieso jest na pewno ugotowane .

2 comments for “Piersi z kurczaka nadziewane serem

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *