Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pasztet z królika z kurkami i zielonym pieprzem

Składniki:

    • 1,5 kgprzód i podroby z królika
    • 30 dag podgardla wieprzowego
    • kilkanaście mrożonych kurek
    • 1 duża cebula
    • 1/2 średniego selera
    • liść laurowy
    • 1 łyżeczka ziaren zielonego pieprzu
    • 40 dag wątroby wieprzowej lub drobiowej 
    • 2 bułki
    • 1 łyżeczka oliwy
    • 2 łyżki masła
    • 3 jaja
    • sól, pieprz

    Sposób wykonania:
    Kurki rozmrozić, obsmażyć na maśle aż odparują. Zielony pieprz odsączyć z zalewy.Przód i podroby z królika,podgardle wieprzowe, selera, cebule, liść laurowy  gotować razem pod przykryciem, aż mięso zupełnie zmięknie. Pod koniec gotowania dodać wątrobę wieprzową i jeszcze dusić. Po ugotowaniu wyjąć mięso i dodatki, mięso oddzielić od kości kości i w wywarze namoczyć bułki. Potem wszystko przepuścić przez maszynkę. Mięso wymieszać z resztą dodatków i przypraw, dodać oliwę, jaja, sól, pieprz.  Włożyć masę do formy wysmarowanej masłem i wysypanej tartą bułką,upiec.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *