Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pasta z cebulą

Składniki:

  • 150 g bryndzy
  • łyżka masła
  • 1 surowe żółtko
  • 1 cebula
  • 5 łyżek śmietany
  • łyżeczka mielonej papryki
  • 2 łyżki posiekanego szczypiorku
  • 2 łyżki posiekanej żółtej papryki
  • 2 łyżki posiekanej czerwonej papryki

    Sposób wykonania:

    1.  Do bryndzy dodać mieloną paprykę, żółtka, śmietanę oraz masło, całość dokładnie zmiksować, wówczas dodać posiekaną cebulę.
      Ponownie wymieszać i schłodzić w lodówce.
      Przed podaniem posypać posiekanymi paprykami oraz szczypiorkiem.

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *