
Składniki:
- 5 cebul
- 3 łyżeczki proszku do pieczenia
- 1/5 łyżeczki tymianku
- 1 łyżeczka oregano
- 3 szklanki mąki
- sól, Pieprz do smaku
- olej
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 5 cebul 3 łyżeczki proszku do pieczenia 1/5 łyżeczki tymianku 1 łyżeczka oregano 3 szklanki mąki sól, pieprz do smaku olej Sposób przyrządzenia: 3 cebule utrzeć na tarce o grubych oczkach,2 cebule utrzeć na małych oczkach. Tak przygotowaną masę przełożyć do miski. Dodać mąkę, zioła i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Na patelni…
Składniki: 50-60 dkg cebuli 1/8 l śmietany 10 dkg mąki 2 jajka 8-9 dkg tłuszczu do smażenia sól, odrobinę proszku do pieczenia. Sposób przyrządzenia: Mąkę ,jajka, proszek do pieczenia, sól wymieszać ze śmietaną. Ciasto powinno mieć konsystencję nieco gęściejszą niż na naleśniki. Obraną cebulę pokroić w grube talarki, zanurzać w uprzednio przygotowanym cieście, smażyć na…
Składniki: 150 g bryndzy łyżka masła 1 surowe żółtko 1 cebula 5 łyżek śmietany łyżeczka mielonej papryki 2 łyżki posiekanego szczypiorku 2 łyżki posiekanej żółtej papryki 2 łyżki posiekanej czerwonej papryki Sposób wykonania: Do bryndzy dodać mieloną paprykę, żółtka, śmietanę oraz masło, całość dokładnie zmiksować, wówczas dodać posiekaną cebulę. Ponownie wymieszać i schłodzić w lodówce.…
Składniki: 600 g małych cebulek 2 łyżki masła 1łyzeczka mąki 100 ml śmietany sól cukier 1 łyżka posiekanej natki pietruszki Sposób wykonania: Cebulki obrać po czym wrzucić je do 250 ml wrzątku i gotować około 15 minut. W między czasie na rozgrzanym maśle przesmażyć mąkę po czym rozprowadzić ją śmietaną i dodać cebulki razem z…