Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Paprykarz z kurczaka Iwony

Składniki:

  • 6 udek z kurczaka
  • 4 łyżki oleju
  • 4 czerwone papryki
  • 4 pomidory
  • 2 średnie cebule
  • ¾ szklanki  kwaśnej śmietany
  • 1 łyżeczka mąki
  • sól, pieprz do smaku 
  • słodka mielona papryka
  • ½ szklanki posiekanej zielonej natki pietruszki


    Sposób przyrządzenia:

    Udka  z kurczaka umyć, posolić, posypać papryką i zostawić na 30 minut. Cebulę  obrać, drobno posiekać, zeszklić na oleju, podlać wodą, poddusić. Włożyć  udka, podlać wodą i pod przykryciem dusić na małym ogniu. Pod koniec duszenia dodać  umytą  pokrojoną w paski paprykę, umyte, sparzone, obrane ze skórki pokrojone w kostkę  pomidory. Mąkę  rozetrzeć ze śmietaną, wlać  do udek i powoli zagotować. Paprykarz doskonale smakuje z kładzionymi kluseczkami i posypane posiekaną  zieloną natką  pietruszki.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *