Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Papryczki w cieście tempura

Składniki:

    • zielone ostre papryczki
    • olej do smażenia

    Ciasto:

    • 1/3 szklanki mąki pszennej
    • 1/3 szklanki mąki żytniej lub kukurydzianej
    • 1/3 szklanki mąki ryżowej
    • 1 jajko
    • 2 kostki lodu
    • woda w takiej ilości aby razem z jajkiem, lodem wypełniała 1 szklankę


    Sposób przyrządzenia:
    Zacznijmy od kilku uwag. Przekąska ta jest smaczna, a jednocześnie bardzo ostra. Aby tą piekielną ostrość obniżyć możemy papryczki delikatnie naciąć wzdłuż i usunąć nasiona, lub jeszcze dodatkowo blanszować we wrzątku.
    Mąkę przesiać do miseczki, dodać jajko i wodę, wymieszać. Do tak przygotowanego ciasta dodać kostki lodu które rozpuszczając się powoli utrzymają niską temperaturę ciasta. W tak przygotowanym cieście moczyć papryczki i smażyć natychmiast w głębokim oleju  do momentu aż lekko się zezłocą. Papryczki wyłożyć na ręcznik papierowy aby się obsączyły z nadmiaru oleju i natychmiast podawać. Pychota, polecam.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *