Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Nóżki kurczaka w pikantnej glazurze

Składniki:

  • 6 nóżek kurczaka (pałki, podudzia)

Glazura:

  • 6 łyżek sosu pomidorowego (pikantny keczup)
  • 2 łyżeczki sosu tabako
  • 2 łyżki brązowego cukru
  • 2 drobno posiekane ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka wędzonej mielonej papryki

Sposób przyrządzenia:
Wszystkie składniki pikantnej glazury zmiksować. Zalać nią nóżki kurczaka, odstawić na kilka godzin. Piekarnik nagrzać do temperatury 170 stopni C i piec nóżki przez około 35 minut, następnie podnieść temperaturę do 22 stopni C i dopiec przez 10 minut obracając mięso w połowie dopiekania. Podawać z dodatkiem zieleniny np. selera naciowego i ulubionego zimnego sosu.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *