Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Naleśniki grzybowe

Składniki:

  • mąka 1/2 kg
  • żółtka 4 sztuki
  • sól
  • mleko 2 szklanki
  • masło 6 dag
  • grzyby 60 dag
  • olej 10 łyżek
  • natka pietruszki

    Sposób przyrządzenia:
    Żółtka proszę oddzielić o białek. Mąkę połączyć proszę z solą, żółtkami,
    mlekiem i wszystko dokładnie ze sobą wymieszać. Białka jaj należy
    dokładnie ubić na sztywną pianę i dodać do ciasta. Na patelni należy
    rozgrzać masło, cebulę posiekać bardzo drobno i zrumienić ją na maśle.
    Do cebuli należy dodać grzybki, doprawić solą i w miarę potrzeby podlać
    odrobiną wody, wszystko razem udusić do moemntu, kiedy płyn odparuje z
    patelni. Do grzybków należy dodać natkę pietruszki, a po wymieszaniu
    dodać grzybki do wcześniej przygotowanego ciasta i wymieszać znów. Na
    patelni należy rozgrzać olej i smażyć na nim naleśniki z obu stron na złoty kolor.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

     

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *