Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kurczak w paprykowym sosie

Składniki:

  • 20-15 dag piersi z kurczaka
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 łyżeczka soli
  • 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej
  • 2-3 łyżki oleju
  • 2 strąki pieprzu tureckiego
  • 1 papryka
  • 1 łyżką smalcu

    Sos:

  • 3 łyżki rosołu
  • 1 ½ łyżki octu
  • 1łyzeczka pasty pomidorowej
  • 1 ½ łyżeczki wiśniówki
  • 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej

Sposób wykonania:

  1. Kurczaka pokroić w kostkę, która oprószyć mąką oraz solą i skropić 1 łyżką oleju, dodać jeszcze posiekany czosnek, wymieszać i odstawić na 15 min.
    W między czasie składniki podane na sos dokładnie wymieszać ze sobą.
    Następnie na rozgrzanym oleju przesmażyć mięso po czym wyjąć a na tej samej patelni rozgrzać smalec, wówczas wrzucić posiekany pieprz turecki, pokrojoną paprykę oraz wlać wcześniej przygotowany sos.
    Całość dokładnie wymieszać i doprowadzić do wrzenia.
    Ponownie włożyć kurczaka na patelnie i trzymać na ogniu ostanie 2 min.

    Przepis nadesłany na konkurs "Muza Ramsaye" przez Kingę

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *