Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kotlety wegetariańskie z ostrą przyprawą curry

Składniki:

  • mały seler
  • 2 marchewki
  • 1 pietruszka
  • 1 mała pekińska
  • 4 duże ziemniaki
  • 2 cebule
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 łyżki bułki tartej
  • 3 jajka
  • 1 łyżka masła
  • sól, pieprz do smaku
  • ostra przyprawa curry/szczypta
  • 1 ½ szklanki płatków kukurydzianych/zmielonych
  • olej do smażenia

    Sposób przyrządzenia:
    Ziemniaki umyć obrać, ugotować. Seler, pietruszkę i marchewkę umyć obrać, ugotować. Pod koniec gotowania dodać poszatkowaną kapustę pekińską i jeszcze moment pogotować  Wystudzić. Miękkie warzywa zmiksować lub zemleć na maszynce. Na maśle podsmażyć obraną cebulę i czosnek uprzednio drobno posiekane. Dodać warzywa i bułkę tartą. Przez moment jeszcze mieszając, smażyć. Dodać jajka , przyprawić solą, pieprzem i ostrą przyprawą curry. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Formować łyżką kotlety obtoczone w płatkach kukurydzianych. Na patelni na rozgrzanym oleju smażyć na jasno złoty kolor z obu stron.

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *