Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kotlety schabowe w panierce ziołowej

Składniki:

  • schab 1 kg
  • jajka 3 sztuki
  • mąka 20 dag
  • bułka tarta 20 dag
  • sól
  • pieprz
  • zioła prowansalskie
  • koperek suszony
  • natka pietruszki
  • tłuszcz do smażenia

    Sposób przyrządzenia:
    Schab należy opłukać pod wodą, następnie osuszyć i pokroić w plastry
    grubości 1- 1,5 cm. Tak przygotowane plastry należy rozłożyć na talerzu
    i obsypać solą oraz pieprzem, odstawić na około 30 minut. Po tym czasie
    plastry schabu należy rozbić kuchennym tłuczkiem. Jajka rozbijamy do
    miseczki i roztrzepujemy je miotełką, na jednym talerzu przygotowujemy
    mąkę, zaś na drugim bułkę tartą wymieszaną z ziołami prowansalskimi,
    suszonym koperkiem oraz drobniutko posiekaną natką. Kotlety schabowe
    obtaczamy w mące, później w jajku, a na koniec w bułce tartej z ziołami.
    Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i smażymy w nim kotlety z obu stron na
    lekko brązowy kolor. Podajemy z ziemniakami i surówkę.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *