Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Koszyczki z grzybami leśnymi

To przepis wynaleziony w necie u Olgi Smile – wypróbowany i na stale już zagości u mnie na stole podczas jesiennych imprez rodzinnych.

Składniki:
• grzyby leśne usmażone 12 łyżek
• chleb tostowy pszenny 1 opakowanie
• śmietana 18% 1 mały kubeczek
• jajka 2 sztuki
• koperek świeży 1 pęczek
• sól 1/2 łyżeczki
• pieprz ziołowy 1/2 łyżeczki

Sposób przyrządzenia:

Grzyby smażymy na maśle i studzimy. Formę do muffinek taką na 12 sztuk – każde zagłębienie smarujemy masłem i wkładamy do niego kromkę chleba tostowego, możecie wcześniej obciąć z nich skórkę. Teraz do każdego koszyczka wkładamy po łyżce grzybów. W miseczce mieszamy śmietanę, jajka, koperek posiekany sól i pieprz. Do każdego koszyka wlewamy masę jajeczną. Wkładamy do nagrzanego piekarnika do 180’C i zapiekamy do ścięcia się masy- około 25-45 minut.
Przepis nadesłany na konkurs "Muza Ramsaye" przez Ewelosa.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *