Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Jajka z grzybami Ilony

Składniki:

  • jajka 10 sztuk
  • boczniaki 6 sztuk
  • żółty ser 15 dag
  • por 1/4 sztuki
  • sól
  • pieprz
  • wegeta
  • natka z pietruszki
  • szczypiorek posiekany
  • masło 5 łyżek

    Sposób przyrządzenia:
    Ser należy zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Grzyby
    boczniaki należy dokładnie oczyścić, po czym pokroić je w paseczki.
    Białą część pora należy pokroić w cienkie półplasterki. Proszę na
    patelni rozgrzać całe masło, wrzucić na nie posiekanego pora, następnie
    go zeszklić, dodać do pora boczniaki i smażyć je przez około 5 min.
    Teraz należy wbić do nich całe jajka, po czym dodać odrobinę soli,
    pieprzu mielonego oraz wegety. Jak już jajka zaczną się lekko ścinać
    należy dodać starty ser i smażyć je jeszcze przez chwilę do uzyskania
    konsystencji jajecznicy. Po zdjęciu z ognia należy dodać do jajecznicy
    posiekaną zieleninę i dokładnie wymieszać.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *