Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: serowe

Ciasto camembert

Składniki: 40 dag sera camembert 4 jajka 500 ml mleka 16 dag masła 30 dag mąki 1 łyżka proszku do pieczenia sól pieprz Sposób wykonania: Do jajek dodać szczyptę Oli oraz pieprzu i dokładnie ubić po czym dodać mąkę wymieszana  proszkiem do pieczenia oraz roztopione letnie masło. Całość dokładnie wymieszać i dodać jeszcze ser pokrojony…

Fondue z wytrawnym winem

Składniki: 30 dag trzech rodzajów żółtego sera 1 szkl białego wytrawnego wina 1 bagietka Sposób wykonania: Sery pokroić na małe kawałki, które zalać winem i podgrzać na małym ogniu. Od razu podawać razem z bagietka pokrojoną na małe kawałki, które zanurzać w naczyniu z winem i serem.

Jajka faszerowane tuńczykiem

Składniki: 6 jajek 1 puszka tuńczyka 1 ogórek konserwowy 1 łyżka majonezu ½ łyżeczki szczypiorku sól pieprz Sposób wykonania: Jajka ugotować na twardo po czym je obrać, przekroić  na pół i wyjąć żółtka. Następnie wyjęte żółtka utrzeć razem z majonezem i tuńczykiem. Doprawić do smaku sola ora pieprzem i wypełnić pastą otwory po żółtkach. Posypać…

Jajka z ziołami

Składniki: 6 jajek 1 łyżka majonezu 1 łyżeczka musztardy ½ pęczka koperku ½ pęczka szczypiorku ½ pęczka natki pietruszki sól pieprz Sposób wykonania: Jajka ugotować na twardo po czym je obrać, przekroić  na pół i wyjąć żółtka. Następnie  żółtka utrzeć razem z musztardą i majonezem po czym dodać posiekany szczypiorek, natkę pietruszki ora koperek. Doprawić…