Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Gulasz z suszonymi owocami

Składniki:

  • 300 g suszonych owoców: śliwki, morele, jabłka
  • 4 plastry schabu
  • 4 łyżki smalcu
  • 4 cebule
  • sól
  • pieprz
  • papryka mielona
  • ¼ l cydru
  • 4 łyżki kwaśnej śmietany
  • 3-4 łyżki musu jabłkowego

Sposób wykonania:

  1. Owoce zalać ½ l wody i odstawić na noc.
    Następnego dnia mięso pokroić na mniejsze kawałki, które obsmażyć na rozgrzanym smalcu po czym dodać cebule pokrojoną w krążki.
    Lekko zarumienić i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    W między czasie owoce odsączyć i pokroić, dodać do mięsa.
    Całość wymieszać i doprawić papryką po czym wlać 1/8 l wody pozostałej po moczeniu owoców oraz wlać cydr.
    Trzymać na ogniu około 20 minut.
    Na koniec dodać jeszcze śmietanę wymieszaną z zagęstnikiem oraz musem jabłkowym aby zagęścić sos.
    Jeśli to konieczne doprawić jeszcze do smaku.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *