Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Gulasz z krewetek z gorczycą

Składniki:

  • 1 cukinia
  • 15 dag oczyszczonych krewetek
  • 1 cebula
  • 1 łyżeczka ziaren gorczycy
  • 1 łyżka masła
  • 120 ml bulionu
  • 1 pęczek natki pietruszki
  • 2 łyżki śmietany
  • 1 łyżeczka mąki
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Posiekaną cebulę sparzyć wrzątkiem.
    Następnie bakłażany przekroić na połówki, które pokroić w plasterki po czym poddusić je razem z cebulą i gorczycą na rozgrzanym maśle, wówczas wlać trochę bulionu oraz wrzącej wody.
    Trzymać na małym ogniu pod przykryciem ok. 8 min.
    W między czasie na suchej patelni zarumienić mąkę.
    Cebulę, gorczyce oraz cukinie przełożyć do rondelka, zalać śmietaną i dodać mąkę rozprowadzoną odrobiną wody.
    Całość wymieszać i doprowadzić do zagotowania, wówczas dodać ugotowane krewetki oraz posiekaną natkę pietruszki.
    Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

    Przepis został nadesłany na "Konkurs z Kolażem" przez Katarzyna S

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *