Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Gulasz pełen warzyw

 

Składniki:

  • 50 dag łopatki
  • 25 dag fasoli białej
  • 25 dag białej kapusty
  • 2 cebule
  • 2 marchewki
  • pietruszka
  • kawałek selera
  • kilka łyżek przecieru pomidorowego
  • kilka łyżek kwaśnej śmietany
  • 2 łyżki maki pszennej
  • tłuszcz
  • liść laurowy
  • kilka ziaren ziela angielskiego
  • sól
  • pieprz
  • natka pietruszki

 

 

Sposób wykonania:
Fasolę zalać wodą i odstawić na noc.
Następnego dnia gotujemy w tej samej wodzie w której się moczyła.
Miękką fasolkę zostawić w wywarze.
W między czasie mięso pokroić na mniejsze kawałki, które oprószyć mąką po czym obsmażyć.
Następnie pokroić warzywa i dodać je do mięsa.
Wrzucić jeszcze liść laurowy oraz ziele angielskie.
Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i zalać całość wrzątkiem.
Trzymać na małym ogniu pod przykryciem do miękkości, wówczas dodać fasolkę razem z wodą oraz przecier pomidorowy.
Całość wymieszać, podprawić jeszcze śmietaną i zagotować.
Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *