Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Gulasz leśnej braci

Składniki:

    • 30 dkg surowego boczku
    • 50 dkg mielonej wołowiny
    • 50 dkg łopatki wieprzowej
    • 1 litr mocnego wywaru mięsnego
    • 1 szklanka fasoli konserwowej
    • 1 obrana i posiekana cebula
    • 1 szklanka posiekanych pomidorów
    • 1 łyżki mielonego chili
    • 1 łyżka mielonego kminku
    • 2 liście laurowe
    • 5 owoców jałowca
    • 5 rozgniecionych ząbków czosnku
    • sól i pieprz


    Sposób przyrządzenia:
    Boczek pokroić w średnio dużą kostkę, włożyć do dużego rondla, wytopić tłuszcz, nadmiar ewentualnie odlać. Z mielonej wołowiny odrywać palcami niewielkie kawałki i dodawać do rondla, smażyć mieszając aż zbrązowieje, dodać cebulę i czosnek, smażyć aż cebula stanie się szklista. Mięso wieprzowe pokroić w kostkę, dodać do rondla, chwilę razem smażyć. Podsmażone mięso zalać bulionem, dodać przyprawy i dusić pod przykryciem aż mięso zmięknie, dodać pomidory i wypłukaną fasole. Po kilku minutach podawać. W sezonie można do potrawy dodać całe lub pokrojone borowiki, znakomicie podnosi to smak potrawy. Oczywiście wołowinę i wieprzowinę można zastąpić dziczyzną.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *