Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
marekParticipant
Jak już wspominałem konkurs na najsmaczniejsze pierogi którego sponsorem medialnym jest Pychotka.
marekParticipantDobra rada zawsze w cenie. Obecnie w handlu dostępna jest proszkowana papryka „wędzona” Znakomicie podkreśla smak właśnie takich potraw.
marekParticipantNoooo brzmi mało ciekawie. Nakazy, zakazy….. do czego to prowadzi?
marekParticipantI kwaśnicę. Wszystko podlane zimnym Żywcem.
marekParticipantWchodzisz na [b]Forum[/b] wybierasz interesujący cię [b]Dział forum[/b] i opcję [b]Nowy wątek[/b] i to na tyle, powodzenia.
marekParticipant[b]wojtas napisał:[/b]
[quote]wg mnie programu kulinarne są inspirujące – można adoptować pewne pomysły do własnych wariacji i uczyć się jak łączyć pewne smaki…[/quote]
Dokładnie tak.marekParticipant[i][b]Anerite napisał:[/b]
PS. do Tinca, czy ja musze sie logowac za kazdym razem, mimo, ze klikam „pamietaj”? Jesli ta funkcja nie pracuje, to po co ona istnieje?[/i]Dlatego ta funkcja nie działa aby utrudnić spamowanie na forum. Spam wysyłany jest automatycznie, a logowanie właśnie temu zapobiega. Nikogo nie raduje 20 postów z linkami do stron porno, reklamujących apteki internetowe itp. Wam logowanie zajmuje minutę, mnie usuwanie spamu kilka godzin.
marekParticipantTinca Irenko nie lubi jak ktoś bez pytania zamieszcza linki reklamowe 😉
marekParticipantAleż ja toleruję inne niż moje upodobania kulinarne 🙂
marekParticipantTrafne stwierdzenie. Człowiek to drapieżnik, tak chciała matka natura. Grunt to mięsko na talerzu.
marekParticipantCiekawe 🙂
marekParticipantPowodzenia życzę.
marekParticipantW kuchni tylko praktyka, teoria też pomaga, ale bez praktycznej umiejętności gotowania ani rusz.
marekParticipantOczywiście masz rację.
marekParticipantNa naszym portalu liczy się udział, o nagrodzonych decyduje ślepy los. Gdyby udział brali zawodowcy, a oceniana byłaby merytoryczna treść przepisów amatorzy z góry byliby na przegranej pozycji. PS. Pisząc o etacie miałem na myśli Twoją estymę do firmy Winiary.
-
AuthorPosts