Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
marek
ParticipantJak już wspominałem konkurs na najsmaczniejsze pierogi którego sponsorem medialnym jest Pychotka.
marek
ParticipantDobra rada zawsze w cenie. Obecnie w handlu dostępna jest proszkowana papryka „wędzona” Znakomicie podkreśla smak właśnie takich potraw.
marek
ParticipantNoooo brzmi mało ciekawie. Nakazy, zakazy….. do czego to prowadzi?
marek
ParticipantI kwaśnicę. Wszystko podlane zimnym Żywcem.
marek
ParticipantWchodzisz na [b]Forum[/b] wybierasz interesujący cię [b]Dział forum[/b] i opcję [b]Nowy wątek[/b] i to na tyle, powodzenia.
marek
Participant[b]wojtas napisał:[/b]
[quote]wg mnie programu kulinarne są inspirujące – można adoptować pewne pomysły do własnych wariacji i uczyć się jak łączyć pewne smaki…[/quote]
Dokładnie tak.marek
Participant[i][b]Anerite napisał:[/b]
PS. do Tinca, czy ja musze sie logowac za kazdym razem, mimo, ze klikam „pamietaj”? Jesli ta funkcja nie pracuje, to po co ona istnieje?[/i]Dlatego ta funkcja nie działa aby utrudnić spamowanie na forum. Spam wysyłany jest automatycznie, a logowanie właśnie temu zapobiega. Nikogo nie raduje 20 postów z linkami do stron porno, reklamujących apteki internetowe itp. Wam logowanie zajmuje minutę, mnie usuwanie spamu kilka godzin.
marek
ParticipantTinca Irenko nie lubi jak ktoś bez pytania zamieszcza linki reklamowe 😉
marek
ParticipantAleż ja toleruję inne niż moje upodobania kulinarne 🙂
marek
ParticipantTrafne stwierdzenie. Człowiek to drapieżnik, tak chciała matka natura. Grunt to mięsko na talerzu.
marek
ParticipantCiekawe 🙂
marek
ParticipantPowodzenia życzę.
marek
ParticipantW kuchni tylko praktyka, teoria też pomaga, ale bez praktycznej umiejętności gotowania ani rusz.
marek
ParticipantOczywiście masz rację.
marek
ParticipantNa naszym portalu liczy się udział, o nagrodzonych decyduje ślepy los. Gdyby udział brali zawodowcy, a oceniana byłaby merytoryczna treść przepisów amatorzy z góry byliby na przegranej pozycji. PS. Pisząc o etacie miałem na myśli Twoją estymę do firmy Winiary.
-
AuthorPosts