Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
marek
ParticipantTrudne pytanie. Wątpię czy ktoś na nie odpowie.
marek
ParticipantJak to w konkursach, jury ocenia walory smakowe konkursowych dań, w tym przypadku pierogów.
marek
ParticipantMasz rację, drogie te wygody.
marek
ParticipantTak to bywa, czasami trzeba się napracować aby uzyskać zamierzony efekt.
marek
ParticipantNie o tym piszę. Pychotka pl jest medialnym sponsorem wielkiego Konkursu pierogowego w Krakowie.
marek
ParticipantOczywiście, ale to indywidualne gusty, trudno cokolwiek sugerować. Bezsporne jest stwierdzenie że ładnie podane nawet gotowe danie wiele zyskuje.
marek
Participant🙂 Kozi na etacie czy ot tak, amatorsko?
marek
ParticipantPIEROGI!!!
marek
ParticipantKozi nie przeginasz? Kochanie
marek
ParticipantKażde gotowe danie można sobie przyprawić wg upodobań, to nie problem.
marek
ParticipantJa czasami z braku czasu jem jakieś konserwy tzn gotowe dania, w słoikach. Gołąbki, flaki. Bywają nawet smaczne.
marek
ParticipantTeraz koniec sezonu, zapraszam latem do Krakowa. Teraz tylko ciekawe konkursy bez degustacji.
marek
ParticipantAleż proszę, smacznego.
marek
ParticipantProszę bardzo, sos grzybowy do wyboru:
[url]http://pychotka.pl/index.php?option=com_search&Itemid=27&searchword=sos+grzybowy&submit=Szukaj&searchphrase=exact&ordering=newest[/url]Pieczarkowy i pomidorowy:
[url]http://pychotka.pl/przepisy-kulinarne/p%f3%b3mi%easne/go%b3%b1bki-%11-krok-po-kroku.html[/url]marek
ParticipantSos pomidorowy lub grzybowy. Moim zdaniem najsmaczniejsze są gołąbki tradycyjne z polskiej kapusty.
-
AuthorPosts