Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

marek

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 391 through 405 (of 524 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: gotowana kapusta #43865
    marek
    Participant

    :laugh: :laugh: :laugh: :unsure:

    in reply to: przepisy #43861
    marek
    Participant

    Popieram zdanie Agi. Ludzie zadaj± pytania, co¶ chc± wyja¶niæ…….. Niestety modu³ na którym "stoi" Pychotka nie ma funkcji powiadamiania autorów o komêtarzach do ich przepisów. Pozostaje wiêc tylko od czasu do czasu poczytaæ i ewentualnie odpowiedzieæ aby rozwiaæ w±tpliwo¶ci.

    in reply to: Moje ulubione dania z Grilla #43849
    marek
    Participant

    Aga podaj przepisy do dzia³u grill, bardzo prosze, sezon w pe³ni……..

    in reply to: Szynkowar #43848
    marek
    Participant

    No i super…….

    in reply to: młoda kapusta #43839
    marek
    Participant

    Mniammmmm, uwielbiam…..
    Kapustê poszatkowaæ niezbyt drobno, obgotowaæ, odcedziæ. Dodaæ odrobinê mas³a (t³uszczu), du¿ooooo posiekanego koperku, przyprawy, chwilê poddusiæ. Ja zakwaszam ugotowan± kapustê sokiem cytrynowym, lub przesma¿onym pomidorem. Smacznego.

    in reply to: solanka na ryby #43823
    marek
    Participant

    Proponujê lekturê opublikowanego na pychotce art. M. Borkowskiego "Sztuka wêdzenia miês i ryb" Tam znajdziesz odpowiedzi na interesuj±cy Ciê temat. Pozdrawiam
    [url]http://pychotka.pl/pychotka/index.php?option=com_content&task=view&id=219&Itemid=104[/url]

    Ps. A mo¿e i Ty napiszesz co¶ o swoich do¶wiadczeniach? Zapraszam.

    Post edited by: tinca, at: 2005/04/20 16:20

    in reply to: Gratulacje! #43818
    marek
    Participant

    [size=4][color=#0000FF]Gratulacje przyjmij proszê i od nas wszystkich, wygra³a¶ pracuj±c na to ciê¿ko.[/color][/size] 🙂

    Post edited by: tinca, at: 2005/04/19 10:17

    in reply to: zdjęcia #43748
    marek
    Participant

    Agnieszka, je¶li masz zdjêcia do przepisów które publikujesz przesy³aj je prosze wraz z przepisem na adres pocztowy, lub podaj link do albumu gdzie jest publikowane zdjêcie.Pozdrawiam

    in reply to: dzieki serdeczne #43719
    marek
    Participant

    Tak trzymaj Majka 😉 Mi³o mi ¿e Ci pomog³em.

    in reply to: Podlasie #43707
    marek
    Participant

    Viska przepraszam ale uwa¿am, ¿e siê mylisz, w Brukseli trwa rejestracja sêkacza jako produktu polskiego, wiêc ¿adna inna nacja nie ro¶ci sobie doñ pretensji.

    in reply to: Papiez #43644
    marek
    Participant

    [size=4][i][b]Po¿egnajmy Ojca ¦wiêtego

    Odszed³ Karol Wojty³a – Jan Pawe³ II, Papie¿ który zmienia³ ¶wiat i ludzkie serca. Oddajmy mu ostatni ho³d i po¿egnajmy wielkiego, ale jednocze¶ne bliskiego Cz³owieka.[/b][/i][/size]

    [img size=150]http://www.interactives.co.uk/images/candle-animation.gif[/img]

    in reply to: aligator #43241
    marek
    Participant

    Zbyt kwa¶ne 😉
    [img size=150]http://www.travisgregory.com/images/ant_green.jpg[/img]

    in reply to: aligator #43235
    marek
    Participant

    A ja tak, z dzik± rozkosz±. Zawsze interesowa³a mnie "egzotyka" na stole. 🙂

    in reply to: Bigos #43206
    marek
    Participant

    [url]http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis2060.html[/url]

    in reply to: Witam #43188
    marek
    Participant

    :rolleyes: Witaj.

Viewing 15 posts - 391 through 405 (of 524 total)