Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
marekParticipant
:laugh: :laugh: :laugh: :unsure:
marekParticipantPopieram zdanie Agi. Ludzie zadaj± pytania, co¶ chc± wyja¶niæ…….. Niestety modu³ na którym "stoi" Pychotka nie ma funkcji powiadamiania autorów o komêtarzach do ich przepisów. Pozostaje wiêc tylko od czasu do czasu poczytaæ i ewentualnie odpowiedzieæ aby rozwiaæ w±tpliwo¶ci.
marekParticipantAga podaj przepisy do dzia³u grill, bardzo prosze, sezon w pe³ni……..
marekParticipantNo i super…….
marekParticipantMniammmmm, uwielbiam…..
Kapustê poszatkowaæ niezbyt drobno, obgotowaæ, odcedziæ. Dodaæ odrobinê mas³a (t³uszczu), du¿ooooo posiekanego koperku, przyprawy, chwilê poddusiæ. Ja zakwaszam ugotowan± kapustê sokiem cytrynowym, lub przesma¿onym pomidorem. Smacznego.marekParticipantProponujê lekturê opublikowanego na pychotce art. M. Borkowskiego "Sztuka wêdzenia miês i ryb" Tam znajdziesz odpowiedzi na interesuj±cy Ciê temat. Pozdrawiam
[url]http://pychotka.pl/pychotka/index.php?option=com_content&task=view&id=219&Itemid=104[/url]Ps. A mo¿e i Ty napiszesz co¶ o swoich do¶wiadczeniach? Zapraszam.
Post edited by: tinca, at: 2005/04/20 16:20
marekParticipant[size=4][color=#0000FF]Gratulacje przyjmij proszê i od nas wszystkich, wygra³a¶ pracuj±c na to ciê¿ko.[/color][/size] 🙂
Post edited by: tinca, at: 2005/04/19 10:17
marekParticipantAgnieszka, je¶li masz zdjêcia do przepisów które publikujesz przesy³aj je prosze wraz z przepisem na adres pocztowy, lub podaj link do albumu gdzie jest publikowane zdjêcie.Pozdrawiam
marekParticipantTak trzymaj Majka 😉 Mi³o mi ¿e Ci pomog³em.
marekParticipantViska przepraszam ale uwa¿am, ¿e siê mylisz, w Brukseli trwa rejestracja sêkacza jako produktu polskiego, wiêc ¿adna inna nacja nie ro¶ci sobie doñ pretensji.
marekParticipant[size=4][i][b]Po¿egnajmy Ojca ¦wiêtego
Odszed³ Karol Wojty³a – Jan Pawe³ II, Papie¿ który zmienia³ ¶wiat i ludzkie serca. Oddajmy mu ostatni ho³d i po¿egnajmy wielkiego, ale jednocze¶ne bliskiego Cz³owieka.[/b][/i][/size]
[img size=150]http://www.interactives.co.uk/images/candle-animation.gif[/img]
marekParticipantZbyt kwa¶ne 😉
[img size=150]http://www.travisgregory.com/images/ant_green.jpg[/img]marekParticipantA ja tak, z dzik± rozkosz±. Zawsze interesowa³a mnie "egzotyka" na stole. 🙂
marekParticipant[url]http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis2060.html[/url]
marekParticipant:rolleyes: Witaj.
-
AuthorPosts