Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

aligator

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #43220
    joanna
    Participant

    kiedys w nowym orleanie jadlam kielbase z aligatora i zupe gambo i potrawe jambalaje

    #43232
    Anerite
    Participant

    Smakowalo? a jesli nie, to wspolczuje. Ja nie jestem taka ciekawa i bym nie probowala nawet gdyby mi ktos placil. Anerite.

    #43235
    marek
    Participant

    A ja tak, z dzik± rozkosz±. Zawsze interesowa³a mnie "egzotyka" na stole. 🙂

    #43239
    Katarzyna
    Participant

    Sma¿one mrówki te¿?;)

    #43241
    marek
    Participant

    Zbyt kwa¶ne 😉
    [img size=150]http://www.travisgregory.com/images/ant_green.jpg[/img]

    #43258
    Ewa
    Participant

    A co powiecie na karaluchy bogate zrodlo protein , lub szczury przysmak z Meksyku 😡 😡 😡 😡 😡

    #43261
    Wiesia
    Participant

    My jadamy w Europie slimaki, mazle, zaby- moze dla innych to jest obrzydliwosc?
    Hm, ciekawe…Jakos nic nie wiem na ten temat. Moze ktos z Was?

    #43274
    Ewa
    Participant

    no coz malza jak malza ,slimak hmmmm tez calkiem mily bezkregowiec(?chyba) zaba no coz oslizgle to to jest , ale SZCZUR?????? 😡 a najlepsza to pewno strychnina z ogonka – smacznego 😉

    #43738
    Wiesia
    Participant

    Jakos tu zgroza wieje, brrr…:laugh:

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.