- This topic has 7 replies, 4 voices, and was last updated 19 years ago by Anerite.
-
AuthorPosts
-
4 maja 2005 at 10:01 #43860AgnieszkaParticipant
[color=#008000]Ma³y apel do wszystkich:[/color]
Zagl±dajcie czasem na zamieszczone przez siebie przepisy. Czasami pojawiaj± siê przy nich komentarze i zapytania do przepisu. Mo¿e kto¶ oczekuje dodatkowych informacji lub w przepisie pojawiaj± siê nie¶cis³o¶ci…
Z kuchennym pozdrowieniem [b][i]W GÓRÊ PATELNIE[/i][/b]4 maja 2005 at 12:27 #43861marekParticipantPopieram zdanie Agi. Ludzie zadaj± pytania, co¶ chc± wyja¶niæ…….. Niestety modu³ na którym "stoi" Pychotka nie ma funkcji powiadamiania autorów o komêtarzach do ich przepisów. Pozostaje wiêc tylko od czasu do czasu poczytaæ i ewentualnie odpowiedzieæ aby rozwiaæ w±tpliwo¶ci.
4 maja 2005 at 22:09 #43862AneriteParticipantA mozeby utworzyc osobny dzial na forum pt. "Komentarze do potraw", a zlikwidowac te mozliwosc pod przepisem, zostawic tylko slowo "komentarz" i jakis znaczek, ktoryby pozostal jako znak, ze ktos pisal, a po kliknieciu ukazalaby sie informacja : komentarz do tego przepisu prosze podac w dziale "komentarze", gdzie z kolei bylby taki wzor – do wpisania: tytul potrawy, autor i nick komentujacego, takze mozliwosc odpowiedzi tam. To z kolei moznaby przeslac autorowi przepisu po kazdym komentarzu. Mysle tez, ze to byloby czytane przez wiekszosc uczestnikow. Naturalnie trzeba by wtedy przeniesc wszystkie juz istniejace komentarze do tego dzialu, a zlikwidowac przy przepisach, zostawiajac znaczek i wystarczy tylko raz. Z forum mozna powiadamiac o postach, to tak chyba mozna zrobic. Moze ktos ma lepszy pomysl, ale jesli to jest wykonalne, to uwazam to za jakies wyjscie. Trudno sledzic swoje przepisy, zwlaszcza jesli ktos ma duzo, a komentarz moze byc wpisany kiedykolwiek. Anerite.
Post edited by: anerite, at: 2005/05/04 20:11
14 maja 2005 at 01:31 #43906AneriteParticipantCzy kogos interesuja zupy chinskie, takie prawdziwe, nie podrabiane, przez znakomitego chinskiego szefa? Anerite.
2 listopada 2005 at 23:04 #44304adminKeymaster[b]Anerite pisze:[/b]
[quote]Czy kogos interesuja zupy chinskie, takie prawdziwe, nie podrabiane, przez znakomitego chinskiego szefa? Anerite.[/quote]2 listopada 2005 at 23:11 #44305adminKeymastermnie bardzo interesuje kuchnia chinska. czesto robiê dania ktore bardzo dobrze smakuj±:)teraz chce ugotowac prawdziw± zupe chinsk± i nie wiem od czego mam zacz±c
3 listopada 2005 at 00:36 #44306AneriteParticipantAnka, postaram sie poszukac, jak znajde, to podam. Z mojego doswiadczenia, bedac czasem w chinskich restauracjach wynika, ze sa to przewaznie zupy kwasne (b. kwasne) z uzyciem specjalnej kwasnej trawy chinskiej, chyba jest w duzych marketach. Procz tego wontony (takie pierozki z nadzieniem mieso i krewetki albo tylko krewetki) i inne jarzyny. Anerite.
3 listopada 2005 at 00:46 #44307AneriteParticipantAnka, polecam zrodla/przepisy: jesli znasz angielski, to idz na Google i wpisz: "chinese soup", a jesli nie znasz angielskiego, to wpisz: "chinska zupa" w wyszukiwarke i znajdziez tam pelno przepisow. Nie recze za oryginalnosc przepisow, ale masz wybor. Anerite.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.