Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

przepisy

Home Forums Działy Hudy Park przepisy

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #43860
    Agnieszka
    Participant

    [color=#008000]Ma³y apel do wszystkich:[/color]
    Zagl±dajcie czasem na zamieszczone przez siebie przepisy. Czasami pojawiaj± siê przy nich komentarze i zapytania do przepisu. Mo¿e kto¶ oczekuje dodatkowych informacji lub w przepisie pojawiaj± siê nie¶cis³o¶ci…
    Z kuchennym pozdrowieniem [b][i]W GÓRÊ PATELNIE[/i][/b]

    #43861
    marek
    Participant

    Popieram zdanie Agi. Ludzie zadaj± pytania, co¶ chc± wyja¶niæ…….. Niestety modu³ na którym "stoi" Pychotka nie ma funkcji powiadamiania autorów o komêtarzach do ich przepisów. Pozostaje wiêc tylko od czasu do czasu poczytaæ i ewentualnie odpowiedzieæ aby rozwiaæ w±tpliwo¶ci.

    #43862
    Anerite
    Participant

    A mozeby utworzyc osobny dzial na forum pt. "Komentarze do potraw", a zlikwidowac te mozliwosc pod przepisem, zostawic tylko slowo "komentarz" i jakis znaczek, ktoryby pozostal jako znak, ze ktos pisal, a po kliknieciu ukazalaby sie informacja : komentarz do tego przepisu prosze podac w dziale "komentarze", gdzie z kolei bylby taki wzor – do wpisania: tytul potrawy, autor i nick komentujacego, takze mozliwosc odpowiedzi tam. To z kolei moznaby przeslac autorowi przepisu po kazdym komentarzu. Mysle tez, ze to byloby czytane przez wiekszosc uczestnikow. Naturalnie trzeba by wtedy przeniesc wszystkie juz istniejace komentarze do tego dzialu, a zlikwidowac przy przepisach, zostawiajac znaczek i wystarczy tylko raz. Z forum mozna powiadamiac o postach, to tak chyba mozna zrobic. Moze ktos ma lepszy pomysl, ale jesli to jest wykonalne, to uwazam to za jakies wyjscie. Trudno sledzic swoje przepisy, zwlaszcza jesli ktos ma duzo, a komentarz moze byc wpisany kiedykolwiek. Anerite.

    Post edited by: anerite, at: 2005/05/04 20:11

    #43906
    Anerite
    Participant

    Czy kogos interesuja zupy chinskie, takie prawdziwe, nie podrabiane, przez znakomitego chinskiego szefa? Anerite.

    #44304
    admin
    Keymaster

    [b]Anerite pisze:[/b]
    [quote]Czy kogos interesuja zupy chinskie, takie prawdziwe, nie podrabiane, przez znakomitego chinskiego szefa? Anerite.[/quote]

    #44305
    admin
    Keymaster

    mnie bardzo interesuje kuchnia chinska. czesto robiê dania ktore bardzo dobrze smakuj±:)teraz chce ugotowac prawdziw± zupe chinsk± i nie wiem od czego mam zacz±c

    #44306
    Anerite
    Participant

    Anka, postaram sie poszukac, jak znajde, to podam. Z mojego doswiadczenia, bedac czasem w chinskich restauracjach wynika, ze sa to przewaznie zupy kwasne (b. kwasne) z uzyciem specjalnej kwasnej trawy chinskiej, chyba jest w duzych marketach. Procz tego wontony (takie pierozki z nadzieniem mieso i krewetki albo tylko krewetki) i inne jarzyny. Anerite.

    #44307
    Anerite
    Participant

    Anka, polecam zrodla/przepisy: jesli znasz angielski, to idz na Google i wpisz: "chinese soup", a jesli nie znasz angielskiego, to wpisz: "chinska zupa" w wyszukiwarke i znajdziez tam pelno przepisow. Nie recze za oryginalnosc przepisow, ale masz wybor. Anerite.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.