Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Fasolką z wędliną i chrupiącym boczkiem

Składniki:

  • 1 kg zielonej fasoli szparagowej
  • 3 cebule
  • 25 dag kiełbasy szynkowej
  • 8 cienkich plasterków wędzonego boczku
  • ½ łyżeczki bulionu
  • 1 łyżeczka soli
  • ½ łyżeczki pieprzu
  • 1 pęczek cząbru
  • 1 ziemniak

    Sposób wykonania:

    1. Wędlinę i boczek pokroić po czym przesmażyć na  chrupko n patelni, wówczas zdjąć z patelni a na tym samym tłuszczu zeszklic posiekaną cebulę.
      Do zeszklonej cebuli wlać bulion i doprowadzić do wrzenia po czym doprawić do smaku solą ora pieprzem.
      Wrzucić jeszcze pokrojoną na kawałki fasolkę oraz cząber i trzymać na małym ogniu około 20 minut pod przykryciem.
      W między czasie zetrzeć ziemniaka na tarce i dodać go do fasolki na 5 minut przed końcem duszenia.
      Przed podaniem wyjąć cząber a dodać wędlinę oraz boczek.
      Całość wymieszać i doprawić do smaku.

      Przepis nadesłany na Letni konkurs Prymat przez Ilonę

       

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *