Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Dip z mięsa krabów na ciepło

Składniki:

  • 230 g sera śmietankowego
  • 200 g konserwowego mięsa krabów
  • 2 łyżki posiekanej cebuli
  • 2 łyżki pełnotłustego mleka
  • 1 łyżeczka chrzanu
  • 1/8 łyżeczka aromatyzowanej soli
  • pieprz
  • 1/3 szkl. posiekanych migdałów

    Sposób wykonania:
    Ser wymieszać z mięsem z krabów, mlekiem, cebulą oraz chrzanem.
    Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Przełożyć masę do naczynia żaroodpornego .
    Następnie posypać siekanymi migdałami.
    Wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec około 15 minut.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *