Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Czerwony barszcz z grzybami

Składniki:

  • 2 dag suszonych grzybów
  • 50 dag buraków
  • 1 cebula
  • 1 pietruszka
  • ½ selera
  • 2 l bulionu
  • 1 szkl. śmietany
  • 1 łyżka mąki pszennej
  • 1 kieliszek czerwonego wina wytrawnego
  • 1-2 łyżki tłuszczu
  • 1 liść laurowy
  • 3 ziarna ziela angielskiego
  • ocet winny
  • sól
  • pieprz
     

Sposób wykonania:

  1. Namoczone grzyby ugotować do miękkości po czym je odcedzić i drobno posiekać.
    Następnie buraczki zalać wodą i ugotować, wówczas je odcedzić, obrać i zetrzeć na tarce.
    Cebulę posiekać a włoszczyznę pokroić w paseczki po czym podsmażyć je na rozgrzanym tłuszczu.
    Zalać wywarem, wrzucić liść laurowy oraz ziele angielskie.
    Doprawić do smaku solą i ugotować, wówczas dodać buraki oraz grzyby.
    Doprawić octem i na koniec dodać śmietanę wymieszaną z mąką,
    Dokładnie wymieszać i doprowadzić do wrzenia.
    Trzymać na małym ogniu jeszcze przez kilka minut i doprawić do smaku.
     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *